Berita Desa

Sugeng Ambal Warsa Sri Sultan Hamengku Buwono X

02 April 2023
Administrator
Dibaca 1.012 Kali
Sugeng Ambal Warsa Sri Sultan Hamengku Buwono X

Pemerintah Kalurahan Srimulyo ngaturaken Sugeng Ambal Warsa kagem Ngarsa Dalem Sri Sultan Hamengku Buwono X ingkang kaping 77. Mugi tansah pinaringan wilujeng selamet lan lumebering rejeki kaliyan pinaringan kasihatan.

Bagikan artikel ini:
Kirim Komentar

Komentar baru terbit setelah disetujui Admin

CAPTCHA Image